Panza logo

PROFO verzorgt over heel Vlaanderen tal van trajecten voor jongeren uit het systeem 'leren en werken'. Op die manier wordt jongeren de kans gegeven zichzelf later een plek binnen het reguliere arbeidscircuit te verzekeren.

Voortraject Antwerpen:

In dit voortraject krijgen jongeren uit de verschillende Antwerpse CDO’s de kans om te laten zien dat ze klaar zijn om te gaan werken. Het ruime aanbod van activiteiten geven deze mogelijkheid. De verschillende begeleiders steunen, sturen en stimuleren waar nodig.Respect is de basis die gehanteerd wordt. Van daaruit wordt er gewerkt aan vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid.Voor elke schoolvakantie is er een opvolgingsgesprek dat als sollicitatiegesprek wordt gezien om door te stromen naar werk. De CDO’s worden nauw betrokken zodat ze goed op de hoogte blijven van de vereiste groei van de jongeren. Ons voortraject is de perfecte plek om te investeren in jezelf.

POT Antwerpen:

Lukt schoolgaan niet zoals het moet? Of weet je niet wat je wil doen? Kan je niet alles in je eentje oplossen? Of lopen verschillende trajecten niet zoals gepland?

Als jongere krijg je bij ons de kans om stapsgewijs aan je valkuilen te werken door zowel individuele als groepsactiviteitenJe krijgt binnen je traject de kans om aan je valkuilen te werken en dit op jouw eigen ritme en maat. Binnen het P.O.T. krijgt de jongere meer inzicht in zijn/haar traject, wordt het verantwoordelijkheidsgevoel vergroot en de gangbare waarden en normen in de samenleving aangeleerd. Op een constructieve en aanklampende manier zorgen we ervoor dat de jongere, die centraal staat, begeleid wordt naar een positief en realistisch einddoel

Sinds kort werken we ook mee aan de WIJ-Projecten in Antwerpen. Daarbij worden 18+ jongeren begeleid naar de arbeidsmarkt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (P.O.T.)

  • Contactpersoon: An Cambré, Gertjan De Waele
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 02 790 96 77 0479 08 42 66 (An VT)
  • Predikerinnenstraat 2
  • 2000 Antwerpen
  • Website: www.profo.be
  • Openingsuren: 8:30 – 17:00