Panza logo

  • Kavka

Kavka is een open jongerencentrum in Antwerpen waar elke jongere zich thuis voelt. In Kavka kan je komen feesten, ontspannen, meewerken, co-worken, een zaal huren of ondersteuning krijgen bij eigen initiatieven. De veelheid aan activiteiten en partners maakt van Kavka een bruisende netwerkplek met een sterke kruisbestuiving tussen organisaties en jongeren. Elke jongere met zin voor initiatief krijgt de kans om bij Kavka te groeien. Enerzijds door zich in te zetten als vrijwilliger bij activiteiten, anderzijds door eigen initiatieven op te zetten of het starten van een professionele carrière. Jump inloophuis is sinds september 2020 gevestigd in Kavka Oudaan.

Welkom bij Jump! Spring gewoon bij ons binnen in Kavka Oudaan. Bij ons vind je een warme plek om te chillen, iets te eten, te douchen of gewoon even tot rust te komen. Je kan ook een computer gebruiken om bijvoorbeeld een appartement, een nieuwe job of een studie te zoeken, voor school te werken of gewoon wat te surfen. Je kan er andere jongeren ontmoeten en er is ruimte om je eigen talenten te ontdekken. Elke maandag, dinsdag en donderdag tussen 14:00 uur en 19:00 uur staan twee medewerkers voor je klaar die onder andere een luisterend oor bieden en je verder kunnen helpen bij vragen waar je mee zit. Niks moet wees jezelf en breng gerust iemand mee!

Zoek ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/jump.kavka en de Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/jumpantwerpen