Panza logo

V.Z.W. VAGGA (Vereniging Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Antwerpen) is een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg erkend en gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.

VAGGA biedt gespecialiseerde, ambulante behandeling aan kinderen, volwassenen en ouderen met ernstige psychische problemen of stoornissen en aan hun omgeving.
‘Ambulant’ betekent dat men er enkel, na afspraak, op consultatie kan komen, maar er niet kan verblijven.

VAGGA heeft tevens een gespecialiseerde werking voor verslavingszorg en verslavingspreventie en voor personen die door justitie verwezen werden voor behandeling ( forensische zorg)

VAGGA heeft voor alle doelgroepen een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en andere disciplines, allen met een bijkomende psychotherapeutische opleiding. Zij werken samen om u op de meest effectieve manier te helpen.

VAGGA werkt interdisciplinair en multi-methodisch. De zorgvraag van de cliënt en zijn omgeving zijn het vertrekpunt voor het opstellen van het behandelplan dat uitgevoerd en geëvalueerd wordt in overleg met de cliënt.

VAGGA maakt zoveel als mogelijk gebruik van de mogelijkheden van de cliënt en zijn omgeving om het bio-psycho-sociaal functioneren van de cliënt te bevorderen, te herstellen of te behouden.

VAGGA streeft een toegankelijke, cultuursensitieve, kwaliteitsvolle en wetenschappelijk verantwoorde zorgverlening na.

VAGGA wil tevens zijn deskundigheid ter beschikking stellen aan de andere partners in de hulp- en dienstverlening en de belendende sectoren.

  • Contactpersoon: Emmanuel Standaert
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 03/ 256 91 00
  • Belgiëlei 147a
  • 2018 Antwerpen
  • Website: www.vagga.be
  • Openingsuren: Vestiging Belgiëlei: Ma, di, do: 8.30 – 20 uur Woe: 8.30 – 18 uur Vrij: 8.30 – 17 uur