Panza logo

  • CAW

Ben je een ouder en woon of werk je in Antwerpen? Dan kan je met al je vragen over opvoeden en opgroeien terecht in een van de Huizen van het Kind in Antwerpen. Het CAW biedt er een ruim aanbod aan voor ouders en opvoedingsverantwoordelijken. Je kan er terecht voor een voor een persoonlijk gesprek met een opvoedingsconsulent. Deelnemen aan speelactiviteiten met je kind of een oudergroep.

Opvoedingsadvies van 0 tot 24 jaar


Wil je weten hoe je het best omgaat met de driftbuien van je peuter? Of vraag je je af hoe je het best afspraken maakt met je tiener over uitgaan? Je kan bij ons terecht met
al je vragen over de opvoeding van kinderen en tieners van 0 tot 24 jaar.

Samen met jou zoeken onze opvoedingsconsulenten naar oplossingen. We geven geen kant-en-klare adviezen maar inzichten op maat van jouw situatie. Want elk gezin is anders.

Een consulent maakt tijd voor jou en luistert naar je verhaal. De gesprekken zijn gratis,
anoniem en vertrouwelijk. Er is ook mogelijkheid om een tolk in te schakelen.

Maak een afspraak

Oudergroepen

Ben je opzoek naar een veilige omgeving waarin je met andere papa’s en mama’s over verschillende opvoedthema’s kan spreken? Of wil je graag meer leren over een specifiek thema zoals zindelijkheid, school, slapen of eten? Dan ben je welkom in een van de oudergroepen of bij een infosessie over opvoeden.

Kom langs! Vooraf inschrijven is niet nodig.

Liever online bijeenkomen? Elk jaar worden ook verschillende webinars georganiseerd. We gaan telkens opzoek naar interessante sprekers.

Spel en ontmoeting

(zie ook link Samik)

Zoek je een plek waar je kinderen kunnen spelen je andere ouders kan ontmoeten?
Alle gezinnen met kinderen uit Antwerpen-Noord kunnen terecht bij Samik. Kom samen met je kind spelen in de Speelvijver of leen speelgoed uit in onze speel-o-theek.
De hele week door worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Ontdek het aanbod

Kom langs!

Heb je een vraag over je kind of gezin? Kom langs in een van de Huizen van het Kind Antwerpen. Ieder huis heeft een onthaalmoment waarin je vrij kunt binnenlopen. Ontdek hier de openingstijden